Страници 1 от 1
Update Bios
Публикувано 31 юли 2010 - 17:11
Първо се извинявам ако мястото на темата не е в този раздел !
Не можях да намеря тема за обновяване на биос !
Значи искам да си обновя биоса и дали това е безопасно ?
Като четох в сайта на пройзводителя ми пише че трябва да имам флопи да направя боот дискета ама аз нямам флопи .
Ако някой го е правил и знае нека сподели как да го обновя без да прецакам нещо.
Дънна платка тука е всичко !
Не можях да намеря тема за обновяване на биос !
Значи искам да си обновя биоса и дали това е безопасно ?
Като четох в сайта на пройзводителя ми пише че трябва да имам флопи да направя боот дискета ама аз нямам флопи .
Ако някой го е правил и знае нека сподели как да го обновя без да прецакам нещо.
Дънна платка тука е всичко !
Публикувано 31 юли 2010 - 17:38
Да нямам проблеми обаче съм чувал че с по-нова версия на биос самият хардуер работи по-добре .
Хайде някой да обясни как става или да даде линк към някой друг сайт (форум) да разгледам .
Като напиша в търсачката биос ъпдейт ми излизат програми за ъпдейт ,който естествено и са и платени !
Хайде някой да обясни как става или да даде линк към някой друг сайт (форум) да разгледам .
Като напиша в търсачката биос ъпдейт ми излизат програми за ъпдейт ,който естествено и са и платени !
Публикувано 31 юли 2010 - 17:45
Много е важно какъв процесор имаш. Виж тук http://eu.msi.com/in...54&maincat_no=1 В лявата част на страницата са процесорите,в дясната архивът с биос файла.След това изтегляш програмата live update,чрез нея можеш да актуализираш биос от файлът който си изтеглил.Ако имаш въпроси на лс
Но наистина не го прави,ако не се налага
Но наистина не го прави,ако не се налага
Публикувано 31 юли 2010 - 17:54
GDSP написа на 31 юли 2010 - 16:45 :
Много е важно какъв процесор имаш. Виж тук http://eu.msi.com/in...54&maincat_no=1 В лявата част на страницата са процесорите,в дясната архивът с биос файла.След това изтегляш програмата live update,чрез нея можеш да актуализираш биос от файлът който си изтеглил.Ако имаш въпроси на лс
Да видях всичко ама там биоса в сайта най-новият е от 2007 година а аз съм с версия от 2008 ?
Не виждам защо да го доунгрейдвам!

Щракнете за оригинален размер
Публикувано 31 юли 2010 - 21:30
Ако много те интересува как става флашването на БИОС-а съм сигурен, че търсачките ще те заведат на такива места ;) Не е сложно и всеки производител на дънни платки има такъв софтуер. Даже някои го правят в Windows среда (Асус, например). Така че, потърси, почети и съм сигурен, че ще се оправиш-аз навремето точно по този начин се научих! И досега съм правил процедурата около 5-6 пъти, без никакъв проблем. Единственото, което е най важното в случая е да не ти спре тока :ag: Другото е четене.
Успех!
Успех!
Сподели темата:
Страници 1 от 1

Вход
Правила
Нови мнения
Тази тема е заключена

Цитирай